KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MAATREGELEN DIE WIJ TREFFEN VOOR JOUW EN ONZE VEILIGHEID
KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MAATREGELEN DIE WIJ TREFFEN VOOR JOUW EN ONZE VEILIGHEID.

Over ons

Kinana Beauty

Welkom bij Kinana Schoonheidssalon, waar schoonheid en zorg samenkomen om elke klant een unieke en verfijnde ervaring te bieden. Opgericht in Rotterdam, heeft Kinana zich ontwikkeld tot een vooraanstaande naam in de schoonheidsindustrie, bekend om onze deskundige aanpak en ongeëvenaarde klantenservice.

Onze filosofie is eenvoudig: wij geloven dat ware schoonheid van binnen en buiten komt. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan die niet alleen uiterlijk transformeren maar ook zorgen voor ontspanning en welzijn. Van innovatieve haarbehandelingen tot luxe huidverzorgingssessies en professionele make-up services, ons team van ervaren specialisten is toegewijd aan het vervullen van al uw schoonheidswensen.

Bij Kinana Schoonheidssalon investeren we voortdurend in de nieuwste technologieën en producten, en zorgen we voor voortdurende training van ons team om de beste resultaten te garanderen. Ons doel is om elke klant te laten stralen, met persoonlijke aandacht die verder gaat dan het uiterlijke.

Bezoek ons vandaag nog en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid te accentueren en te onderhouden

Facebook Instagram TikTok
Open chat
Hallo 👋